Reinigen Zonnepanelen

Zonnepanelen kunnen een erg nuttige investering zijn. Om een zo hoog mogelijk rendement uit deze investering te halen moet je je zonnepanelen goed onderhouden en ze dus regelmatig een schoonmaakbeurt geven.

Het weer en vuil (vogeluitwerpselen, bladeren, mos, stof,…) kunnen een negatieve invloed hebben op de werking van je zonnepanelen. Een regelmatig onderhoud kan zelfs tot een extra rendement van 3% leiden. De meest aangewezen periode om u panelen te reinigen is vanaf de maand april.

Advertentie

Reinigen Ramen

Als u op ons een beroep doet om uw ramen te wassen dan zullen de ramen van uw woning, winkel, kantoor of gebouw blinken als nooit tevoren. Eenmalig laten reinigen of op regelmatige tijdstippen, alles is mogelijk.

Reinigen Veranda’s

Wilt u zoveel mogelijk genieten van de zon in u veranda? Neem dan contact met ons op. Wij reinigen veranda’s en verandadaken, zowel het glas, de ramen, overkappingen, zonneschermen …

Reinigen Gevelbekleding

Jarenlange blootstelling aan weer en wind doet de gevel van je woning geen goed. Wil je het karakter van je woning behouden en tegelijk de beschermende functie van je gevel garanderen, dan is een regelmatige onderhoudsbeurt een must. Het is raadzaam om u gevel te reinigen in de zomermaanden, op die manier kan je gevelbekleding sneller drogen.

NA

Reinigen Dakbekleding

Uw dak reinigen door het te laten ontmossen heeft een aantal interessante voordelen:

Scheuren en barsten voorkomen: Door de begroeiing met mos wordt de dakbedekking poreuzer. Hierdoor ontstaan scheurtjes en barsten in de dakbedekking, wat lekkage als gevolg kan hebben.

Verlengde levensduur: Een dak is onderhevig aan slijtage door hevige regen, temperatuurschommelingen, … Mos zorgt voor een versnelling van dat slijtageproces.

Mooie uitstraling: Door het dak te laten ontmossen blijft het er verzorgd uitzien.

Optimaal energieverbruik: Het risico bestaat dat het mos de dakisolatie aangetast, met energieverlies tot gevolg.

Wij reinigen verschillende soorten bekleding (dakpannen, leien,…). Asbesthoudende bekleding kan niet door ons gereinigd worden.

Reinigen Terrassen

Terras en oprit

Wij maken van je oud terras/oprit een nieuw, dit door reiniging enkel met water en zonder gebruik van chemische middelen. Zo kan u optimaal genieten van een heerlijk glaasje tijdens de warme zomeravonden.